ana nikolic retro

Ana Nikolić: Vreme je da postanem majka!

“Nisam bila spremna za tako nešto jer nisam imala predstavu kako bih vaspitavala svoje dete. Sada to znam i mislim da sam sazrela za jednu tako ozbilju životnu odluku”, otkriva popularna pevačica.

Posle odmora na egzotičnoj destinaciji, poznata pevačica Ana Nikolić otkriva da li joj uživanje u hrani i piću postalo porok i da li je zahvaljujući ljubavnim promašajima konačno spremna da prepozna muškarca svog života.

Zbog čega se i vama Tajland učinio kao idealna destinacija za relaksaciju? Često praktikujete da letujete u periodu kada je na našem kontinentu najhladnije godišnje doba?

– Ovo je četvrta godina zaredom kako odlazim u taj deo Azije. Posetila sam malezijska ostrva, Puket i obližnje destinacije. Menjala sam gradove, mesta i tamo mi zapravo najviše odgovara klima. Nema previše sunca i to mi godi jer ne volim prevelike vrućine. Prija mi vlaga. Na Tajlandu je uvek poluoblačno, što obožavam. Tamo se preporodim i totalno promenim energiju. Rano ležem i ustajem, bavim se sportom i odmaram se u svakom smislu te reči.

ana nikolic u kupacem

Žene tvrde da im se neretko u jednom momentu života dogodi emocija koja im probudi želju da postanu majke. Jeste li imali slične osećaje i kako ste se nosili s njima?

– Kod mene je to prisutno u poslednjih nekoliko godina i to je jedan veoma lep osećaj. Mislim da je to možda jedina stvar u kojoj se nisam ostvarila. Majčinstvo doživljavam veoma ozbiljno i to smatram jednom od najvažnijih uloga u životu. Nisam bila spremna za tako nešto jer nisam imala predstavu kako bih vaspitavala svoje dete. Sada to znam i mislim da sam sazrela za jednu tako ozbilju životnu odluku. Ima tu još nešto, u suštini sam karijerista, ali onog momenta kad postanem majka, posao će mi biti u drugom planu. Verujem kako je došao trenutak da adekvatno odgovorim izazovu majčinstva.

Čitaj još  Džidža se pohvalila novim dečkom! (FOTO)

Ukoliko se osvrnete na svoje prethodne veze, nazirete li šta je ono što u budućnosti želite kada je reč o osobi koja će biti vaš izabranik?

– S ove tačke gledišta, sve mi je postalo kristalno jasno i zato su se promenile mnoge stvari u mojim razmišljanjima. Vrlo jasno znam šta ne želim, a u odnosu na prethodni period, sada shvatam i šta je to što želim. Nisam neko ko u tom smislu pravi kompromise.

izvor: Story