ana nikolic retro

Ana Nikolić: Vreme je da postanem majka!

“Nisam bila spremna za tako nešto jer nisam imala predstavu kako bih vaspitavala svoje dete. Sada to znam i mislim da sam sazrela za jednu tako ozbilju životnu odluku”, otkriva popularna pevačica.

Posle odmora na egzotičnoj destinaciji, poznata pevačica Ana Nikolić otkriva da li joj uživanje u hrani i piću postalo porok i da li je zahvaljujući ljubavnim promašajima konačno spremna da prepozna muškarca svog života.

Zbog čega se i vama Tajland učinio kao idealna destinacija za relaksaciju? Često praktikujete da letujete u periodu kada je na našem kontinentu najhladnije godišnje doba?

– Ovo je četvrta godina zaredom kako odlazim u taj deo Azije. Posetila sam malezijska ostrva, Puket i obližnje destinacije. Menjala sam gradove, mesta i tamo mi zapravo najviše odgovara klima. Nema previše sunca i to mi godi jer ne volim prevelike vrućine. Prija mi vlaga. Na Tajlandu je uvek poluoblačno, što obožavam. Tamo se preporodim i totalno promenim energiju. Rano ležem i ustajem, bavim se sportom i odmaram se u svakom smislu te reči.

ana nikolic u kupacem

Žene tvrde da im se neretko u jednom momentu života dogodi emocija koja im probudi želju da postanu majke. Jeste li imali slične osećaje i kako ste se nosili s njima?

– Kod mene je to prisutno u poslednjih nekoliko godina i to je jedan veoma lep osećaj. Mislim da je to možda jedina stvar u kojoj se nisam ostvarila. Majčinstvo doživljavam veoma ozbiljno i to smatram jednom od najvažnijih uloga u životu. Nisam bila spremna za tako nešto jer nisam imala predstavu kako bih vaspitavala svoje dete. Sada to znam i mislim da sam sazrela za jednu tako ozbilju životnu odluku. Ima tu još nešto, u suštini sam karijerista, ali onog momenta kad postanem majka, posao će mi biti u drugom planu. Verujem kako je došao trenutak da adekvatno odgovorim izazovu majčinstva.

Čitaj još  Hotel Madivi: Zmaj od Šipova dočekao svoju pobedu!

Ukoliko se osvrnete na svoje prethodne veze, nazirete li šta je ono što u budućnosti želite kada je reč o osobi koja će biti vaš izabranik?

– S ove tačke gledišta, sve mi je postalo kristalno jasno i zato su se promenile mnoge stvari u mojim razmišljanjima. Vrlo jasno znam šta ne želim, a u odnosu na prethodni period, sada shvatam i šta je to što želim. Nisam neko ko u tom smislu pravi kompromise.

izvor: Story