ana nikolic u krevetu

Ana Nikolić uskoro u ulozi književnice!

Pevačicin književni debi neće biti ljubić, kako su očekivali oni koju su upoznati s njenim turbulentnim ljubavnim životom, već će u njemu otkriti tajne zdrave ishrane i vežbi.

Ana Nikolić je poslednja u nizu pevačica koje žele da se oprobaju kao književnice. Atraktivna Paraćinka, koja često kuburi sa viškom kilograma i u noćnom provodu pije i puši, tvrdi da će se u svom književnom prvencu otkriti kako za kratko vreme uspeva da dovede liniju u red.

ana nikolic 2015 foto

– Početkom februara trebalo bi da objavim knjigu. U njoj ću, između ostalog, opisati kako na vrlo lak način žene mogu da dovedu figuru do savršenstva. Mnogi su me pitali kako ponekad izgledam malo deblje, a sledeći put sam skroz drugačija. E, sada ću to sve to objasniti u knjizi. Tajna je u zdravom načinu ishrane. Ovako nešto još niko nije napravio kod nas. Ozbiljno sam se posvetila ovom „projektu“ u kojem će se pored recepata za pripremanje zdrave hrane naći i opisi vežbi koje sama radim. Biće to zaista sjajna knjiga koja će, nadam se, biti najčitanija – ispričala je pevačica koja je, kako se svojevremeno pohvalila, u osnovnoj i srednjoj školi imala odlične ocene iz srpskog jezika i književnosti.

Čitaj još  Slađana Milošević se posvađala sa fanovima!

izvor: Vesti