ana nikolic u strahu

Ana Nikolić u strahu od Ćazima Osmanija?!

Kada je videla da Ćazim sedi u separeu, potpuno se izgubila, grlo joj se steglo i nije bila u stanju da izađe na binu. Pošto je bila jedini pevač koji nastupa to veče, nije imala izbora.

Pevačica Ana Nikolić, koju su svojevremeno povezivali sa albanskim biznismenom Ćazimom Osamanijem, sada strahuje od svakog ponovnog susreta sa njim. On se nedavno pojavio na njenom nastupu, prvi put nakon što ju je prošlog leta njegova tadašnja devojka Manda Popović napala.

ana i cazim u klubu

– Kada je videla da Ćazim sedi u separeu, potpuno se izgubila, grlo joj se steglo i nije bila u stanju da izađe na binu. Pošto je bila jedini pevač koji nastupa to veče, nije imala izbora, ali je strahovala šta bi on mogao da uradi i da li će odnekud da se stvori njegova, sada već bivša devojka. Kao pravi profesionalac, Ana je zabavljala publiku i trudila se da ne gleda ka njegovom separeu, ali se sve vreme molila da ne izbije neki skandal. Nije đuskala kao obično i videlo se da je u grču – kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Čitaj još  Zuzi Zu bolja riba od pola estrade?! (FOTO)

Zbog toga sada Ana traži od brata Marka da je prati na svakom nastupu, bez izuzetka, jer se mnogo sigurnije oseća kada je on uz nju, bez obzira na to što uvek ima obezbeđenje. Ana je preplašena i ne želi probleme, naročito na nastupu. Marko se trudi da uvek bude s njom, a od sada će kada on ne bude bio u prilici da je prati biti angažovano dodatno obezbeđenje.

izvor: Alo

Facebook komentari

Leave a Reply