ana nikolic o parovima

Ana Nikolić: U Parovima su svi gori od mene!

Pevačica otkrila da se opušta gledajući šou, da joj se najviše dopada Gastoz, ali da ipak nikada ne bi ušla u luksuznu kuću u Zemunu.

Ana Nikolić priznaje da je loša devojka, ali i da je gledajući „Parove“ shvatila da ima i gorih od nje.

Pevačica koja važi za skandaloznu ličnost kaže da se relaksira uz kadrove iz vile u Zemunu, ali da nikad ne bi bila njena ukućanka.

– „Parovi“ su mi zanimljivi i odmore mi mozak. Na trenutak zaboravim na svoje probleme. Bože, gde sam se uhvatila te teme! Meni je to zanimljivo, a uz njih shvatam da nisam najgora. Hvala im što postoje – iskrena je Ana, koja kao najzanimljivijeg izdvaja Gastoza.

ana nikolic nastup bg

– Dečko ima sve i baš je rođen za takav šou, glumi i zeza se. Nemam pojma ko je on i nikad ga ranije nisam videla, ali je baš zanimljiv – rekla je Nikolićeva pred izlazak na binu u jednom beogradskom klubu, gde je oborila rekord u posećenosti.

Inače, ona je pred publiku izašla u provokativnom izdanju. Pošto je smršala, opet je u prvi plan istakla svoje atribute. Čipkani crni kombinezon, ispod kojeg je nosila bele tange, otkrivao je njene obline. Muškom delu publike nije bilo lako, jer Ana je često guzom mešala ispred njihovog nosa i stavljala ih na velike muke.

Čitaj još  Banje Đokić dao zvanično saopštenje povodom Tanje Savić!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK