ana nikolic humanitarna revija

Ana Nikolić organizuje humanitarnu reviju!

“Moji modni angažmani nisu nikakva novost ali mi je drago što ću zahvaljujući tom mom talentu sada moći nekom da pomognem”, rekla je pevačica.

Ana Nikolić i Kristina Mijačević na zajedničkoj reviji koju će održati pod pokroviteljstvom grada Novog Sada, predstaviće svoje kreacije koje će iste večeri prodati u humanitarne svrhe.

Naime, pop zvezda u kabinetu gradonačelnika odlučila je da prvu reviju održi upravo u vojvođanskoj prestonici i to u ekskluzivnim Titovim salonima, 12. februara u okviru Dana grada.

seksi ana nikolic

Pored njenih kreacija biće predstavljene i haljine kreatorke Kristine Mijačević. Specijalni gost na ovoj reviji biće italijanski dizajner Alesandro Foresti.

– Moji modni angažmani nisu nikakva novost ali mi je drago što ću zahvaljujući tom mom talentu sada moći nekom da pomognem. Zahvalna sam gradonačelniku što nam je ustupio prostor kao i svima koji će učestvovati u tome da se prikupi što više sredstava. Posebno mi je zadovoljstvo što će specijano zbog revije iz Milana doputovati Alesandro Foresto koji zauzima značajno mesto u italijanskoj modnoj industriji – rekla je Ana.

Čitaj još  Aca Lukas dao 10.000 evra za odela!

izvor: Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply