Ana Nikolić nikad mršavija!

Iako je na letovanje otišla kako bi se odmorila, odmah po povratku ju je dočekao haos i naslovne strane zbog navodne veze sa oženjenim muškarcem.

Ana Nikolic u kupacem

Pop zvezda Ana Nikolić nedavno je boravila na Tajlandu, što je izazvalo brojne kontraverze u domaćim medijima.

Prema navodu nekih medija, Ana je na letovanje otišla sa oženjenim dečkom koji je od nje stariji čak 18 godina, a ona se branila ćutanjem. Ipak, kad je odlučila da progovori, demantovala je pomenute navode i rekla kako je reč o plaćenoj negativnoj kampanji protiv nje.

Ana na Tajlandu

– Bežim od tabloida u želji da sačuvam svoj mir, a to mi se obija o glavu i svakodnevno mi stvara stresne situacije. Osećam se loše zbog toga. Deset godina sam na muzičkoj sceni i nikada se neću navići na tračeve. Retko kad demantujem bilo šta, ali ovo što se dešava poslednjih meseci prešlo je granicu dobrog ukusa. Reč je o negativnoj, plaćenoj kampanji koja se od avgusta vodi protiv mene – rekla je Ana nedavno.

Čitaj još  Zagonetna Ceca: Muškarac sa slike će ostati tajna!

Osim pomenutih negativnih priča, ostale su joj lepe fotografije sa Tajlanda na kojima je pokazala kako je skinula višak kilograma i da konačno poseduje vitku liniju kakvu je imala prošle godine.

Ana na Tajlandu

izvor: Kurir