Ana Nikolić kreira haljine za devojčice! (FOTO)

“Mnogo vremena smo posvetile i odabiru tkanina, a zbog kvaliteta smo odlučile da one budu italijanske”, otkriva pevačica.

Ana Nikolic haljine

Ana Nikolić poslednjih meseci vredno radi i na svojoj prvoj modnoj liniji, koju će uskoro predstaviti.

– Najveći deo modela namenjen je damama koje žele da se bar na trenutak osete kao zvezde na crvenom tepihu.

Ana je u jednom intervjuu otkrila da će da kreira i za najmlađe. Na svojoj Instagram stranici okačila je fotografije sa preslatkim devojčicama u najverovatnije njenim kreacijama ‘Ninija’. To i nije veliko iznenađenje, budući da je atraktivna pevačica završila dizajn na Politehničkoj akademiji i da ju je moda oduvek interesovala.

Ana Nikolic sa devojcicama

– S obzirom na to da svaki put kada obučem neki od tih unikatnih komada dobijem pregršt komplimenata, zaključila sam da takve odeće nema u prodaji iako je devojke žele – otkriva pevačica, i dodaje da modeli neće biti namenjeni samo pripadnicama estradnog sveta već svim mladim devojkama.

– Na nastupima nosim ekstravagantnije stvari, ali to ne znači da će svi komadi kolekcije biti takvi. Naprotiv, najveći deo modela namenjen je damama koje žele da se bar na trenutak osete kao zvezde na crvenom tepihu. Biće i prelepih klasičnih modela, koji sasvim odgovaraju dnevnim i večernjim prilikama, te su fenomenalan izbor za poslovne žene koje tokom celog dana imaju obaveze a pri tom žele da budu lepe i doterane. Mnogo vremena smo posvetile i odabiru tkanina, a zbog kvaliteta smo odlučile da one budu italijanske – objašnjava Ana.

Čitaj još  Nikolina Kovač: Naš sin je dobio svoju prvu bitku!

izvor: Kurir