Ana Bekuta: Hoću da nadmašim Šabana i Harisa!

“Na Junfestu pevamo iste večeri. Lepo je kad postoji takmičarski duh. Očekujem uspešan nastup”, rekla je Ana Bekuta.

Ana Bekuta

Najpopularnije zvezde srpske estrade učestvovaće na porodičnom festivalu Junfest, koji će biti održan od 13. do 22. juna na beogradskom Ušću. Ovaj događaj biće organizovan na površini većoj od 8.000 kvadratnih metara, na natkrivenom prostoru biće sagrađeno 16 bina, zatim ulica najboljih restorana, ulica najpoznatijih domaćih klubova i najzanimljiviji zabavni park za decu.

Neki od učesnika juče su u jednom prestoničkom restoranu bili na ručku s novinarima, kad su i najavljivali svoje koncerte na ovom festivalu. Ana Bekuta jedva čeka dan kad će publici otpevati svoje najveće hitove.

– Pevam iste večeri kad i Šaban Šaulić i Haris Džinović. Potrudiću se da ih prestignem. Lepo je da postoji takmičarski duh – priča Bekuta i dodaje da je našoj državi nedostajala ovakva manifestacija.

– Očekujem lep i uspešan nastup, potrudiću se da dam sve od sebe. Pratiće me orkestar Miše Mijatovića, kog poznajem dugo godina. Oni sviraju sve što ja pevam, tako da me ništa ne brine. Mislim da još nismo svesni kakva je to manifestacija. To je ogroman prostor, ako nas bude poslužilo lepo vreme, biće zanimljivo provesti dane pored reke uz muziku i zabavu koja ide uz to – kaže Ana.

Čitaj još  Marko Vanilla na ženskim gaćicama! (FOTO)

Ona će i tad imati podršku svog partnera Milutina Mrkonjića.

– Milutin će moj koncert posmatrati iz prvog reda. Da li sam ja nekad negde bila a da on nije tu – rekla je Ana.

Inače, Milutin Mrkonjić dovezao je Anu do restorana, ali nije ušao unutra. On ju je sve vreme čekao u kolima na paklenoj vrućini. Dok je pevačica ćaskala s novinarima, sav se preznojio, ali se nije žalio.

izvor: Kurir