Amar Gile Jašarspahić pokušao da siluje maloletnog dečka?!

“Naredio sam da otvore vrata. Video sam pevača spuštenih gaća i uplašenog dečka”, kaže vlasnik bečkog restorana u kojem je nastupao Jašarspahić.

Gile Jasarspahic

Sani Tulić, vlasnik restorana „Gurman“ u Beču, optužuje pobednika takmičenja „Zvezde Granda“ Amara Jašarspahića da je napastvovao dečaka od 17 godina u toaletu njegovog kluba! Ovu priču potvrđuje i maloletni M. K., koji je, prema vlastitim tvrdnjama, bio pevačeva žrtva 22. novembra, kad je Gile nastupao u pomenutom lokalu.

– Dok je pevao Amar je sve vreme gledao u mene, namigivao mi i pozdravljao me. Mislio sam da je to neka zajebancija, dok mi on posle nastupa nije rekao: „Ajmo kratko do ve-cea zajedno.“ Meni nije bilo jasno zašto, kad on mene u ve-ceu ugura u kabinu. Sav zbunjen upitao sam ga šta to radi, kad on meni: „Pa eto, bi li ti voleo da dobiješ ‚plejstejšn 4‘?“ U tom trenutku počeo je da skida gaće s pričom da sam baš sladak. Uhvatio me je za lice i počeo da me miluje i mazi. Verovatno je hteo da me poljubi. Zgranut, počeo sam da dovikujem: „Upomoć, upomoć!“. Na svu sreću, ušao je gazda restorana i čuo me je kako vičem da se otvore vrata. Meni je bilo tako nezgodno da ne pomisle ljudi da sam peder – ispričao je M. K.

Tulić se nadovezao na ove reči.

– Ja sam savim slučajno naišao, kad čujem da neko dovikuje: „Upomoć!“. Naredio sam da se otvore vrata! Imao sam šta i da vidim – pevač sa spuštenim gaćama i dečko koji je bio sav uplašen! Na moje pitanje šta se dešava, Amar je, vidno zbunjen, promrmljao: „Paaa, ovaj… Mi ušli da pišamo.“ Ne znam šta bi se desilo da nisam naišao, ne želim ni da pomislim! Bio sam iznenađen, šokiran! Sreća, spasao sam dečka! – naglašava Tulić, koji kaže da je pevač dodirivao i osoblje za zadnjicu i tražio im brojeve telefona.

Čitaj još  Farma: Žika besan zbog gubitka prvog mesta!

Kako navodi M. K., Gile mu se sutradan obratio na Fejsbuku, objašnjavajući da mu je neprijatno jer on nije baš tako mislio:

– Sve te poruke je videla devojka i počela da me ispituje šta se dešava i zašto on meni šalje poruke. Ništa mu ne odgovaram. A šta i da mu odgovorim.

Pokušali smo da se čujemo s Amarom. Nije se javljao na pozive, niti je odgovorio na poruku. Njegov menadžer ostao je nedostupan.

Tulić tvrdi: Gile je bio pijan, možda i drogiran!

Tulić kaže da je pevač bio i pod uticajem narkotika.

– Totalno sam nezadovoljan nastupom. Ostavio je publiku bez pozdrava i pobegao s bine, iako su fanovi želeli da im ispuni bar još koju želju. Bio je vidno pijan, možda i pod uticajem narkotika, ko će ga znati.

izvor: Kurir