alen islamovic

Alen Islamović izbegao stravičnu saobraćajnu nesreću!

Alen već godinama ne nosi lančiće, narukvice i sat, čak je skinuo i venčani prsten. Smatra da svako presecanje žila i krvotoka može doneti bolesti koje traju godinama.

Pevač Alen Islamović veruje u sudbinu, tvrdi da neko odozgo prati sve što radi. Uverio se u to kad je pomogao devojčici u Bihaću.

– Dao sam joj novac i nekoliko sati posle toga krenuo za Zagreb. Na autoputu sam na trenutak zaspao. Vozio sam 180 km/h i neki zvuk me probudio. Pet sati pre toga učinio sam dobro delo, punim srcem, i vratilo mi se tako što nisam stradao – kaže bivši pevač “Divljih jagoda” i “Bijelog dugmeta”.

Alen već godinama ne nosi lančiće, narukvice i sat, čak je skinuo i venčani prsten. Smatra da svako presecanje žila i krvotoka može doneti bolesti koje traju godinama. Kaže da je i telo počelo da ga upozorava na ishranu, pa i na to jako pazi. Jede uglavnom kuvanu hranu i bira zdrave namirnice.

Supruga Marijana (51) i ćerke Lara (19) i Una (27) prijatno su se iznenadile promenom, jer je Alen donedavno bio veliki ljubitelj mesa. Supruga mu je rekla da oseća kako energija pršti iz njega.

Čitaj još  Farma: Bivši farmer potvrdio: Kristijan ulazi ponovo!

– Jednom sam stavio ruku i na svoj želudac, jer sam imao tegobe, i za 15-ak minuta me prošlo. Samo zbog dodira dlana – kaže Alen.

Kada dođe kući u Bihać, Islamović s prijateljima cepa drva, šiša ogradu, sedne na traktor i ore prijateljeve njive. Uživa i u ribolovu na Uni.

– U Zagrebu svaki slobodan trenutak posvećujem porodici – kaže pevač, koji vrlo retko uveče izlazi.

izvor: Jutarnji

Facebook komentari

Leave a Reply