aleksandra radovic foto

Aleksandra Radović: Neću da forsiram ćerku da se bavi muzikom!

“Nina jeste muzikalna i voli pesmu, ali ja je ne forsiram. Šta god da želi, ja ću je podržati, jer su bitne njene želje, a ne moje”, kaže pevačica, koja je priredila javni čas svojih učenika.

Pevačica Aleksandra Radović (40) iako ima školu pevanja, svoju mezimicu, ćerku Ninu (4) neće motivisati da krene majčinim stopama.

– Da je sjajno baviti se muzikom u Srbiji, svakako nije, ali šta god ona poželi ja ću dati svoj maksimum da joj pomognem u tome. Još uvek je rano za takve planove. Nema potrebe da je guram u školu muzike, ako bude želela, sama će tražiti – kaže Aleksandra, koja je i Novu godinu dočekala sa ćerkom.

– Bilo nam je divno. Pravile smo kolače, malu žurku i puštale muziku. Zaspale smo negde pre ponoći – ispričala je pevačica.

Ona je uoči Božića priredila javni završni čas pevanja zimskog semestra. Predstavilo se 12 novih polaznika Aleksandrine škole, a u žiriju su bili Saša Milošević Mare, menadžer Peđa Stojnić, Tamara Dragičević i Bojana Stamenov. Pevačica je otkrila da je nastupe malo zapostavila jer je previše posvećena pedagoškom radu sa mladim talentima.

Čitaj još  Tanja Savić pukla sa tezgama!

izvor: Blic