aleksandra kovac podrska

Aleksandra Kovač: Ponovo na humanitarnom maratonu!

Dobitnica MTV nagrade i verovatno najbolji ženski vokal na domaćoj sceni, još jednom je pokazala koliko je humana.

Naša poznata pevačica i dobitnica MTV priznanja, Aleksandra Kovač, u nekoliko navrata do sada je pokazala svoju humanost i predanost dobrotvornom radu. Njeni mnogobrojni fanovi znaju, o čemu smo mi pisali, Aleksandra je prošle godine u Edinburgu bila učesnica mini maratona, posvećenom borbi protiv kancera. Ono što je posebna motivacija pevačici da bude deo ovakvih manifestacija je činjenica da je njena majka u 52. godini prmeinula upravo od ove opake bolesti.

Aleksandra se danas oglasila na društvenim mrežama sa informacijom, a ujedno i pozivom, da će sledećeg meseca ponovo biti učesnik slične manifestacije. U pitanju je mini maraton koji će se održati 18. aprila u Beogradu, a pevačica će na ovaj način pružiti podršku dobrotvornoj organizaciji ‘Bel Hospice’ koja se bavi zbrinjavanjem i negom pacijenata obolelim od svih oblika kancera.

aleksandra kovac maraton

Pevačica je napisala komentar na svom Fejsbuk profilu i pozvala sve zainteresovane i ljude dobre volje da joj se priduže. Prenosimo vam Aleksandrin komentar:

– Dragi prijatelji, ponosna sam što ću 18. aprila 2015. godine trčati mini maraton od 5 km na Beogradskom maratonu za ‘Bel hospice’, prvu specijalizovanu dobrotvornu organizaciju u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijenata sa malignim bolestima! Kreće ozbiljan trening u ‘Wellness Land’ gde ću se spremati za maraton i nadam se da ću imati vašu podršku i navijanje :) Uključite se!

Čitaj još  Rada Manojlović i Milan Stanković se ponovo muvaju!

Pošto nismo u mogućnosti da prisustvujemo pomenutom događaju, svim srcem podržavamo Aleksandru i želimo joj da ostane istrajna u svojoj humanosti.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply