aleksandra subotic

Aleksandra i David ponovo u centru pažnje

Period posle izlaska iz luksuzne vile im je učvrstio vezu i dokazao da funkcionišu kao porodica! Naravno, u planu je i zajedničko dete, ali o tom – potom.

David Dragojević i Aleksandra Subotić uživaju u ljubavi, a sudeći po objavama na Instagramu, nerazdvojni su. Sandra je otišla kod frizera, a David ju je i tamo pratio.

Tu u salonu je i nastala jedna zanimljiva fotografija. Reč je o fotki na kojoj Aleksandra nema šminku, kosa joj je mokra, ona je povukla svoje duge vlasi kako bi to naglasila, i skroz je prirodna. Njen dragi je pored slike napisao:

– Kako lepa je bez šminke. Ajde da vas sada čujem. Nije što je moja, ali je najlepša!

Inače, Aleksandra i David venčaće se tačno u ponoć 31. decembra 2017. i u novu godinu će ući kao bračni par.

– Aleksandra i David su se na odmoru dogovorili o venčanju. David je izrazio želju da se venčaju u njegovom rodnom Veterniku, a Aleksandra je pristala. Odabrali su Davidov omiljeni restoran i već su kontaktirali s vlasnikom, a o detaljima će se uskoro dogovoriti. Ovaj period posle izlaska iz luksuzne vile im je učvrstio vezu i dokazao da funkcionišu kao porodica! Naravno, u planu je i zajedničko dete, ali o tom – potom. Iako David malu Magdalenu, koju je Aleksandra dobila u vanbračnoj vezi sa osuđenikom Aleksandrom Čubarkapom, voli i brine o njoj, on hoće i svoje dete – kaže izvor.
Prema njihovim informacijama, Aleksandra i David će pozvati njegovog brata Dejana Dragojevića na venčanje, ali njegova devojka Dalila Mujić neće biti na spisku zvanica.

Čitaj još  Gastoz ponovo napravio haos zbog ljubomore

aleksandra subotic bez sminke

– Normalno je da Dejan bude tu kad mu se brat bude ženio, ali pobednici rijalitija je zabranjeno. Aleksandra je čak i htela da je pozove da ne bi njen dever bio u neprijatnoj situaciji, ali David je izričito rekao da njoj nije mesto tu. E sad, da li će Dejan doći bez nje, tek ćemo videti – kaže izvor.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE