aleksandra subotic

Aleksandra i David ponovo u centru pažnje

Period posle izlaska iz luksuzne vile im je učvrstio vezu i dokazao da funkcionišu kao porodica! Naravno, u planu je i zajedničko dete, ali o tom – potom.

David Dragojević i Aleksandra Subotić uživaju u ljubavi, a sudeći po objavama na Instagramu, nerazdvojni su. Sandra je otišla kod frizera, a David ju je i tamo pratio.

Tu u salonu je i nastala jedna zanimljiva fotografija. Reč je o fotki na kojoj Aleksandra nema šminku, kosa joj je mokra, ona je povukla svoje duge vlasi kako bi to naglasila, i skroz je prirodna. Njen dragi je pored slike napisao:

– Kako lepa je bez šminke. Ajde da vas sada čujem. Nije što je moja, ali je najlepša!

Inače, Aleksandra i David venčaće se tačno u ponoć 31. decembra 2017. i u novu godinu će ući kao bračni par.

– Aleksandra i David su se na odmoru dogovorili o venčanju. David je izrazio želju da se venčaju u njegovom rodnom Veterniku, a Aleksandra je pristala. Odabrali su Davidov omiljeni restoran i već su kontaktirali s vlasnikom, a o detaljima će se uskoro dogovoriti. Ovaj period posle izlaska iz luksuzne vile im je učvrstio vezu i dokazao da funkcionišu kao porodica! Naravno, u planu je i zajedničko dete, ali o tom – potom. Iako David malu Magdalenu, koju je Aleksandra dobila u vanbračnoj vezi sa osuđenikom Aleksandrom Čubarkapom, voli i brine o njoj, on hoće i svoje dete – kaže izvor.
Prema njihovim informacijama, Aleksandra i David će pozvati njegovog brata Dejana Dragojevića na venčanje, ali njegova devojka Dalila Mujić neće biti na spisku zvanica.

Čitaj još  Parovi: Pao poljubac između bivših drugarica?!

aleksandra subotic bez sminke

– Normalno je da Dejan bude tu kad mu se brat bude ženio, ali pobednici rijalitija je zabranjeno. Aleksandra je čak i htela da je pozove da ne bi njen dever bio u neprijatnoj situaciji, ali David je izričito rekao da njoj nije mesto tu. E sad, da li će Dejan doći bez nje, tek ćemo videti – kaže izvor.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE