andrija aki markovic selfi

Akija Markovića proganja opsednuta devojka?!

Nepoznata devojka je pratila Akija na svim nastupima po Srbiji, a zatim i u emisijama gde je gostovao…

Pevač Andrija Aki Marković već mesecima prolazi kroz agoniju, a kako saznajemo, razlog tome je devojka koja ga proganja. Naime, nepoznata dama je pratila Akija na svim nastupima po Srbiji, a zatim i u emisijama gde je gostovao. U početku je želela autogram i da se slika sa njim, da bi kasnije počela da ga opseda.

– Devojka fino izgleda, slatka je, skoro pet meseci ona Akija prati u stopu i njemu je to bilo simpatično. Svim fanovima uvek izađe u susret, slika se, deli autograme. Međutim, ova devojka je pre mesec dana našla Andrijin broj telefona i ne prestaje da mu piše poruke. On joj je odgovarao, a onda je postala vrlo naporna, pa kada joj ne odgovori, ona ga zove po celi dan – kaže izvor i dodaje:

aki markovic studio

– Čak je počela da priča kako su ona i Aki u vezi, što je njemu zasmetalo i zamolio je da mu ne šalje poruke i da ne širi dezinformacije, ali ne vredi. Na svu sreću, nije saznala gde pevač živi, inače, kako je počela, uznemiravala bi ga sigurno i tako što bi mu dolazila na vrata. Andrija ne želi da prijavi slučaj policiji. Uopšte mu nije svejedno, jer ne zna do koje granice devojka planira da ide – rekao je izvor blizak pevaču.

Čitaj još  Lepa Brena povećala grudi! (FOTO)

– Istina je to što ste čuli, ali ne bih mnogo pričao o tome. Ne bojim se za svoju bezbednost, devojka je možda malo više opsednuta mnome, i to je to – rekao je pevač.

izvor: Alo