aki o ruzicinoj trudnoci

Aki o Ružičinoj trudnoći: Ne znam da li je dete bilo moje!

“Ne mogu da kažem da mi njene laži nisu naudile, nisam od kamena, ali polako, sve dođe na svoje”, iskren je mladi pevač.

Pevač Andrija Aki Marković dosad se nije oglašavao povodom optužbi Ružice Veljković da ju je tukao i da je zbog njega izgubila bebu. Međutim, Aki je u emisiji kod Saše Popovića otvorio dušu i priznao koliko su mu sve njene laži teško pale i dodao da sada nije siguran da je Ružica nosila njegovo dete.

ruzica veljkovic u parovima

– Nisam se oglašavao, jer ona sama o sebi govori. Pustio sam je da pokaže ko je i šta je. Istina je da smo u vezi bili godinu dana, da nam je bilo lepo i da je bila trudna. Ali posle svega, moram da priznam da uopšte nisam siguran da je beba bila moja. Ne mogu da kažem da mi njene laži nisu naudile, nisam od kamena, ali polako, sve dođe na svoje – izjavio je Andrija, a Popović mu je pružio ruku.

Podsećanja radi, tokom svog boravka u rijalitiju ‘Parovi’, bivša Modelsica je u nekoliko navrata pričala o svom odnosu sa bivšim dečkom Akijem, pa smo imali prilike da čujemo kako je on nju tukao i da je zbog batina izgubila dete, ali i kako se on osećao kada se ona odlučila na abortus.

Čitaj još  Dado Polumenta na prvom nastupu posle ženidbe

U narednim danima sasvim je sigurno da će se i sama Ružica oglasiti povodom ove teme…

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org