aki sa dzointom

Aki Marković zbog džointa leti iz Granda?!

Andrija je u problemu jer je objavio sliku na kojoj puši zamotuljak za koji pojedinci sumnjaju da je opijat. Marković tvrdi da je zapalio običnu cigaretu i ne vidi ništa sporno.

Andrija Aki Marković mogao bi skupo da plati to što je na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj puši zamotuljak za koji mnogi sumnjaju da je marihuana.

Zvezda „Granda“ napravio je opštu pometnju na društvenoj mreži, a mnogi njegovi virtuelni prijatelji pitaju se šta mu je trebalo da takvu fotku pusti u javnost i sebi napravi ozbiljan problem. On sad treba da objasni direktoru njegove produkcijske kuće Saši Popoviću šta je pušio, a ako se utvrdi da je zaista u pitanju nedozvoljena supstanca, biće izbačen iz „Granda“.

Pozvali smo pres-službu produkcije i rečeno je da će reagovati tek kada se bude saznala istina.

– Ne bismo davali nikakve komentare dok se ne utvrdi istinitost pomenutih informacija, odnosno to da li mladi pevač zaista konzumira zakonom zabranjene supstance. Činjenica je da mi ne možemo kontrolisati privatan život svakog pojedinca, ali svakako možemo uticati na to da li će neko ko krši zakon biti deo našeg tima i pojavljivati se u našim emisijama. Naravno, prethodno je potrebno dokazati da li je zaista reč o nezakonitoj radnji – saopšteno je iz „Grandove“ pres-službe, dok direktor produkcije nije želeo da se oglašava ovim povodom.

Kad smo pozvali Akija i objasnili mu o čemu se radi, pokušao je da nađe način da ne odgovori.

– Spavam, pozvaću vas za sat i po vremena. Ne mogu stvarno ništa sad da govorim jer ću reći nešto što ne bi trebalo. Čućemo se kasnije – kazao je Marković, a kad smo ga pozvali nakon sat i po vremena rekao je da mu pitanje pošaljemo u poruci.

Čitaj još  In Vivo napravio žurku za pamćenje! (VIDEO)

On je i tad pokušao da skrene pažnju na druge stvari.

– Ako to što sam zapalio cigaretu odmah znači da koristim marihuanu, onda verovatno i to što nosim maskirne pantalone znači da je fotografija napravljena na ratištu u Ukrajini. Pušio sam „drinu“ – napisao je pevač.

Poznati uhvaćeni s drogom!

Na našoj javnoj sceni nije redak slučaj da se konzumira droga. Aca Lukas je otvoreno govorio o svom poruku, Biljana Srbljanović je takođe optužena da je kupovala narkotike, a lakše opijate koristili su i mladi glumci. Vuk Kostić osuđen je na kaznu od 100.000 dinara jer je 2010. godine uhvaćen sa džointom prilikom rutinske saobraćajne kontrole. Viktor Savić je morao da plati 60.000 dinara pošto je optužen da je 2006. na ulici kupio 1,3 grama marihuane. Njega je snimila i ekipa „Paparaco lova“ kako duva travu na moru zajedno s koleginicom Marijom Vicković.

izvor: Kurir