Adnan Babajić: Majka mi je umrla nekoliko dana pred venčanje!

“Nisam mogao zadržati suze kada je sestra moje majke Nisveta uručila Lejli prsten od mame. Nažalost, mami se nije ostvarila želja da snahi stavi prsten na ruku”, rekao je Adnan.

Adnan sa bolesnom majkom

Pobednik prve i jedine sezone muzičkog takmičenja “Operacija trijumf” Adnan Babajić izrekao je sudbonosno “da” protekle nedelje svojoj izabranici Lejli Šovšić. Adnan se oženio po šerijatskim običajima u krugu najbližih članova porodice jer mu je nekoliko dana pred samo venčanje preminula majka Ulfeta.

– Teško mi je o tome govoriti. Emocije su mi pomešane. Srećan sam, ali i tužan u isto vreme. Najteže mi pada činjenica što majka nije imala priliku da upozna moju Lejlu. Ona je umrla u petak, a dan posle iz Amerike u Živinice je stigla moja supruga. Mnogo mi je žao što na venčanju nije bio ni moj otac Hajrudin, koji živi u Nemačkoj, a od majke se razveo pre 13 godina. Lejla mi je u ovom teškom periodu velika podrška i da nije nje bilo, ne znam kako bih sve ovo preživeo i ostao normalan – rekao je Adnan, a zatim je dodao da venčanje bilo izuzetno tužno.

– Ovo je trebao biti najsrećniji trenutak u mom životu, ali bilo je potpuno suprotno. Nisam mogao zadržati suze kada je sestra moje majke Nisveta uručila Lejli prsten od mame. Nažalost, mami se nije ostvarila želja da snahi stavi prsten na ruku. Takav je život. Nikada ne znaš šta te sutra čeka – rekao je Adnan, koju je svoju suprugu Lejlu upoznao na plaži.

Čitaj još  Farma 5 (2013): Aki: Razočaran sam Sarinim ponašanjem!

Adnan i Lejla

– Lejlu sam upoznao prošle godine u Neumu. Dan pre sam planirao da idem u Crnu Goru, ali sam ostao da sačekam prijatelje i da idemo zajedno. Na plaži sam vidio Lejlu i odmah sam se zaljubio. To je definitivno bila ljubav na prvi pogled. Mi smo dokaz da ona postoji. U Neumu smo proveli nekoliko predivnih dana, ali sve što je lepo kratko traje jer se ona morala vratiti u Ameriku. Nakon toga smo bili u stalnom kontaktu putem Skajpa – ispričao je Babajić, čija supruga ovih dana putuje za Ameriku, dok će joj se on pridružiti za mesec dana.

Adnan je takođe rekao da mu je majka umrla od raka na plućima i da se dugo hrabro borila sa okrutnom bolešću.

izvor: Avaz
foto: Fejsbuk

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply