adil maksutovic

Adil opljačkan na nastupu u Nišu!

Adil se više iznervirao zbog polomljenog stakla jer je trebalo iste večeri da se vrati za Beograd nego što je ostao bez naočara.

Adil Maksutović baš nema sreće. Prvo ga prebiju u Brčkom, onda on pretuče nevenčanu suprugu, a sada ga i opelješe na nastupu.

Pevača su u subotu uveče, dok je nastupao u jednom klubu u Nišu, ojadili lopovi. I dok je Adil pevao, pljačkaši su obavljali svoj posao. Razbili su staklo na njegovom kombiju koji je bio na parkingu i odneli mu naočare za sunce „luj viton“, koje, kako je rekao policiji, vrede 550 evra. On se više iznervirao zbog polomljenog stakla jer je trebalo iste večeri da se vrati za Beograd nego što je ostao bez naočara.

– Adil je pljačku prijavio u nedelju oko pet sati ujutru, čim je završio nastup i izašao iz kluba. Bio je ljut i iznerviran jer su mu lopovi izgrebali i šoferšajbnu. Očigledno su lopovi mislili da će bolje proći, ali su ostali kratkih rukava. Ukupna šteta je nešto više od 1.000 evra – kaže izvor iz niške policije.

Adil nije sačekao da policajci završe svoj posao i drugim autom se vratio u Beograd.

Čitaj još  Maja Nikolić: Tanja Savić laže za svoj honorar!

– Raspitivao se da li su kamere nešto snimile i kakva je šansa da pronađe naočare koje za njega imaju emotivnu, a ne materijalnu vrednost – zaključuje sagovornik.

Pozvali smo Maksutovića za komentar, ali je do zaključenja broja ostao nedostupan.

Inače, poznate ličnosti u poslednje vreme sve češće su žrtve provalnika. Nedavno je na isti način u centru Sarajeva opljačkan i Aco Pejović.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply