aco pejovic

Aco Pejović otvorio dušu kod Ognjena Amidžića!

Pozajmljivao sam za mleko i delio eurokrem na dva dela kako bi mi dete imalo i za drugi dan, potpuno je iskreno rekao Pejović.

Pevač Aco Pejović otkrio je da nije uvek živeo u blagostanju i da je u Beograd došao sa ženom i malim detetom sa samo 300 dinara u džepu, a za 27 kvadrata u kojem su živeli morao je da iskešira 250 maraka.

– Sa suprugom i ćerkom živeo sam u 27 kvadrata i tog vremena sećam kao najtežeg, ali i najljepšeg u životu. Došli smo sa bukvalno tristo dinara u džepu, a samo kirija je koštala 250 maraka. Pozajmljivao sam za mleko i delio eurokrem na dva dela kako bi mi dete imalo i za drugi dan – otvorio je dušu Pejović u emisiji Amidži šou.

Ispričao je i o svojim iskustvima dok je živeo i radio u Francuskoj i tom prilikom otkrio da su ga skidali na granici, i to do gole kože.

– Gospodine Pežovik, tako su me nazvali Francuzi, izađite napolje. I tako su me skinuli, skroz. Dva dana sam bio u zatvoru i dobio zabranu od dve godine u pasošu – ispričao je Aco Pejović.

Aco nije znao šta će dalje, pa je seo u šinobus koji prevozi radnike koji žive u Italiji, a rade u Francuskoj i prevezao se.

– To veče sam spavao na klupi i stvarno sam imao sreće, niko me nije opljačkao niti nešto slično – rekao je pevač.

Čitaj još  Biljana Jevtić: Moj sin obožava Šemsu!

Pevač je ispričao kako je sačekao noćni voz, ali da se odsekao jer je čuo policajce koji ulaze u voz.

– Srećom, policija je jurila neke Arape koji su krali ćebad po vagonima.

Pejović je u početku u Francuskoj radio na građevini, ali samo 7 dana, jer je ubrzo dobio otkaz zbog kašnjenja.

– Radio sam kao pomoćni bagerista, ali ne dugo. Kasnije sam pevao i svirao po srpskim klubovima – iskren je bio Aco.

izvor: Kurir