Aco Pejović dao milion dinara za pomoć ugroženima!

“U ovim teškim trenucima moramo biti ujedinjeni i pomoći ljudima koje je zadesila ova nesreća”, kaže Aco.

Aco Pejovic

Aco Pejović nije ostavio na cedilu narod kojem je bujica odnela sve ono što je decenijama sticao. Pošto je njegova supruga Biljana u Crveni krst odnela garderobu, hranu i sredstva za održavanje lične higijene, pevač je na račun Vlade Srbije uplatio milion dinara. Njegova donacija se tu ne završava, jer će Aco i dalje pomagati nesrećnim ljudima.

– Nisam od onih koji će javno pričati na koji sam način pomogao i koliku sam svotu uplatio. Niko ne može da ostane imun na nesreću ovih ljudi. Ja sam uz njih i moja pomoć se nije završila. U ovim teškim trenucima moramo biti ujedinjeni i pomoći ljudima koje je zadesila ova nesreća – kaže Aco.

Pejović je u ovoj situaciji posebno ponosan na svoje tri ćerke, koje su veoma ozbiljno shvatile situaciju u kojoj su se našli mnogi njihovi vršnjaci. Najstarija Marija volontira u jednom od smeštajnih centara i čini sve kako bi bar malo tim osobama olakšala situaciju u kojoj se nalaze.

Čitaj još  Danijel Đurić i Indi snimili duet na romskom jeziku!

Pejović je u vreme trodnevne žalosti otkazao sve nastupe, ali će već sledeće nedelje nastaviti s koncertima. Smatra da treba da radi jer tako zarađuje novac, od kojeg može da donira unesrećenima.

izvor: Kurir