aca lukas

Aca Lukas odgovorio Kebi na prozivke: Promeni dilera!

“Ja sam tada bio besan što me mediji optužuju da sam narkoman, a to je daleko od istine. Kada sam to pričao, nisam mislio ni na koga”, rekao je Keba.

Kada je Dragan Kojić Keba pre nekoliko meseci izjavio kako mediji ne treba da spekulišu o tome kako je on narkoman, već da se bave njegovim kolegama koje javno govore o tom poroku, pretpostavilo se da aludira na Acu Lukasa, koji je odgovorio na ove prozivke, poručivši mu da promeni dilera.

Naime, Lukasa su voditelji „Bulevara“ u jednom trenutku podsetili na to kako ga je Keba „pljuvao“ u ovoj emisiji, da bi Aca, ne spomenuvši ni ime svog kolege rekao:

– Taj da promeni dilera! – bio je kratak pevač.

Kojić, je saopštio da nijednog trenutka nije izgovorio Acino ime i da uopšte nije ni mislio na njega, kada je pričao da ga mediji optužuju da je narkoman, a ne osvrću se na estradne umetnike koji to zaista jesu i o tom poroku javno pričaju.

– Ja sam tada bio besan što me mediji optužuju da sam narkoman, a to je daleko od istine. Kada sam to pričao, nisam mislio ni na koga i nikog nisam imenom spomenuo. Aci se izvinjavam ako je posumnjao da sam na njega mislio kada sam o tome pričao, u globalu sam pričao i nije mi nijedan pevač tada bio u glavi. Nažalost, moram da priznam da na estradnom nebu toga ima na pretek – kaže Keba i dodaje:

Čitaj još  Marina Visković odgovorila Viktoriji na prozivke!

– Ne znam zašto su voditelji rekli da sam ja mislio na Acu kada sam to pričao?! To je njihova greška što su donosili zaključak sami. Moram da dodam da sam sa Lukasom dobar i na sceni i van scene i mislim sve najbolje o njemu.

izvor: Vesti