aca i sonja vuksanovic

Aca Lukas: Nikad nisam varao Sonju, to su čiste laži!

Sonja Vuksanović veselila se juče daleko od Beograda dok se njen suprug u Beogradu nervirao zbog glasina o svom neverstvu.

Aca Lukas zbog dokumenata, koja je čekao da mu se izdaju, nije bio sa suprugom u Nemačkoj na njen 39. rođendan. Međutim, on je dan ranije sa njom nazdravio u njenu čast i iznenadio je darom kakav je priželjkivala. Potom se vratio u Srbiju zbog neodložnih obaveza, a ona je sa ćerkama Sofijom i Viktorijom ostala da čeka njegov povratak.

– Sutra putujem u Leverkuzen kod Sonje i dece, koji su juče sa njenom familijom, nažalost bez mene, proslavili njen rođendan. Budući da sam znao da me čeka put, ona i ja smo njen rođendan proslavili dan ranije. Iznenadio sam je i lepim poklonom. Već sutra je trebalo da se pridružim familiji, ali zbog papirologije u ambasadi, ostao sam u Beogradu još jedan dan – ispričao je Lukas.

aca lukas o neverstvu

Aca Lukas često boravi u Leverkuzenu, gde živi familija njegove supruge. On je ljut i razočaran zbog glasina o njegovom neverstvu, koje je plasirala majka jedne od najkontroverznijih učesnica rijalitija „Parovi“ – starlete Mace Diskrecije, koja tvrdi da je pevač bio ljubavnik njene ćerke. Lukas je poručio da nikakve priče ne mogu da mu ugroze brak sa Sonjom.

Čitaj još  Intervju Bora Drljača: Morao sam da ispipam Macu i Atinu!

– Neveran Sonji nikad nisam bio. Ona zna ko sam ja i ja znam ko je ona. I nikakve laži ne mogu da ugroze naš odnos. Te beskrupulozne laži ne bi trebalo ni da komentarišem – u dahu je ispričao folker.

izvor: Blic