aca lukas ziri

Aca Lukas na bazenu sa porodicom!

Aleksandar Vuksanović uživa sa suprugom Sonjom i ćerkom Viktorijom nakon odličnog nastupa u budvanskoj diskoteci.

Aca Lukas u Crnoj Gori radno i paradno!
Jedan od naših najpopularnijih pevača pre tri dana stigao je na Crnogorsko primorje, gde je održao spektakularan nastup u budvanskoj diskoteci „Top-hil“, a onda je rešio da ostane nekoliko dana na moru kako bi se odmorio. Društvo mu prave supruga Sonja Vuksanović i ćerka Viktorija, kojoj tata Lukas ispunjava svaku želju.

Aca Lukas

Paparaco ih je uslikao porodično na bazenu hotela „Maestral“ u naselju Pržno. Kupio je tata ćerki šlauf i odmah ga napumpao. Viktorija je bila presrećna, a Sonja se, kao prava mama, nije odvajala od nje. Lukas se od vikenda vraća radnim pobedama, a do tada će uživati s porodicom. Lepo, nema šta.

Pevao pred 4.000 ljudi

Aca Lukas nastupio je u nedelju u diskoteci „Top-hil“ u Budvi i još jednom dokazao da pravi najbolje i najveće žurke na Balkanu. Na njegovom koncertu bilo je oko 4.000 ljudi, a on je publiku sve vreme držao na nogama pevajući svoje najveće hitove. Atmosfera je bila spektakularna, baš kao što je to uvek na nastupima poznatog folkera. Prošle godine nastupao je skoro svake večeri na Crnogorskom primorju, ponekad i na dva mesta za veče.

Čitaj još  Ćemo i Vesna Zmijanac uhapšeni na autoputu!

izvor: Kurir