Aca Lukas morao na hitnu operaciju nosa!

Aca Lukas se vrlo brzo probudio iz anestezije i ima jake bolove, ali je srećan što je rešio dugogodišnji problem.

Aca Lukas

Aca Lukas, posle višegodišnje borbe sa sinusima i devijacijom, operisao je nos. Operacija je trajala više od sata, Lukas se dobro oseća nakon hirurškog zahvata, a o njemu sve vreme brine supruga Sonja.

On je u jednu beogradsku kliniku primljen u sredu oko devet časova ujutru i nakon priprema prebačen je u operacionu salu. Za to vreme, njegova supruga Sonja nervozno je čekala da hirurški zahvat bude završen, ali nije želela da daje izjave.

– Ne želim da komentarišem njegovu operaciju. Prijatno – bilo je sve što je Sonja rekla.

Kako saznajemo, Lukas se vrlo brzo probudio iz anestezije i ima jake bolove, ali je srećan što je rešio dugogodišnji problem.

– Očekuje da će već danas ili sutra izaći iz bolnice jer postoperativni tok nije toliko težak, a i on ne može da leži na jednom mestu, već je prvog dana hteo da šeta i izađe. Ima otok na licu u predelu nosa i ispod očiju, ali to je normalno jer mu je rađena intervencija na nosnoj kosti. Sve je dobro prošlo, samo da mu izvade gazu iz nosa i moći će normalno da funkcioniše. Dugo se premišljao da li da to uradi i sada je prelomio jer su bolovi postajali sve jači, a očekuje ga mnogo nastupa tokom leta – rekao je izvor blizak Lukasu.

Čitaj još  Severina odlepila za Kebinim sinom Igorom, pala i veridba!

Aca je nedavno i sam potvrdio da bolove više nije mogao da trpi i da se ne plaši operacije.

Odlično se osećam, sutra idem kući!

Pevač Aca Lukas konačno je rešio problem koji ga dugo muči, nakon što je juče otišao na jednu privatnu beogradsku kliniku i uradio operaciju sinusa. On se odlično oseća, a operacija je uspešno obavljena.

– Upravo su me operisali i odlično se osećam. Operacija je kratko trajala i bila je rutinska. Sada ću malo da se odmorim, da se naspavam, a sutra idem kući. Telefon ću isključiti da me ne bi uznemiravali – rekao je pevač.

S obzirom da je operacijom rešavao isključivo zdravstveni problem i nije radio estetske korekcije, pevač neće imati nikakve podlive i modrice na licu.

izvor: Alo, Blic