Aca Lukas i Sonja podetinjili! (FOTO)

Folk zvezda Aca Lukas je u nedelju ujutru stigao u Crnu Goru, jer je uveče imao nastup, a u popodnevnim časovima u luksuznom hotelu pridružila mu se i supruga Sonja, sa kojom se pevač zabavljao na bazenu.

Aca i Sonja

Paparaco dnevnog lista je zatekao poznati bračni par u Bečićima, gde su prvo sedeli u bašti hotela i pili piće sa prijateljicom, da bi kasnije Aca prošetao do bazena, a njegova lepša polovina želela je da se našali sa njim, pa je pokušala da ga gurne u vodu. Vuksanović je brzo reagovao, pa su kratko vodili borbu ko će koga da baci u bazen, ali su na kraju odustali od te ideje.

– Sonja i Lukas u tom momentu izgledali su kao zaljubljeni tinejdžeri, pa su se prisutni smeškali sa strane posmatrajući ih. Bili su jako raspoloženi, i baš su se glasno smejali. Sonja je čak i vrištala u jednom momentu kada je videla da je vrag odneo šalu i da može završiti obučena u vodi – rekao je izvor iz hotela.

Sonja i Aca

Inače, poznati bračni par se nedavno vratio sa letovanja iz Turske, a na Crnogorsko primorje spustili su se samo zbog Acinog nastupa. S obzirom na to da će pevač celo leto nastupati u Crnoj Gori, za nekoliko dana će sa celom porodicom opet posetiti Budvu, gde će se zadržati neko vreme. Dok se žena i deca budu odmarali, Lukas će i uživati, ali i nastupati.

Čitaj još  Joca Stefanović ima novu devojku!

izvor: Alo