ivan marinkovic batine

Aca Amadeus: Tužiću Ivana Marinkovića zbog uvreda! Ivan pokazao modrice!

“Nemam veze sa tom tučom i sa batinama koje je Marinković dobio, ako ih je uopšte dobio. I ako i jeste bilo kako kaže, zašto onda ide od novinara do novinara i plače”, rekao je Aca.

Nakon što je Ivan Marinković izjavio kako ga je Aleksandar Stanimirović pretukao i naneo mu teške telesne povrede, klavijaturista Amadeus benda odlučio je da tuži bivšeg farmera zbog niza uvreda i klevete koje je izneo u javnost.

Aca je izjavio da nema nikakve veze sa događajem u kome je Ivan Marinković pretučen i dodaje kako stoji iza svega što je ranije izjavljivao.

– Nemam veze sa tom tučom i sa batinama koje je Marinković dobio, ako ih je uopšte dobio. I ako i jeste bilo kako kaže, zašto onda ide od novinara do novinara i plače – rekao je Aca i dodao da će podneti tužbu protiv Ivana.

– Svako ima pravo da govori i radi šta hoće, ali u svakom trenutku mora da bude svestan činjenice da će za to zakonski morati da odgovara – kaže muzičar i dodaje kako ne poznaje devojku, zbog koje je navodno došlo do sukoba.

– Video sam njenu fotografiju na kojoj su njih dvoje zajedno, ali ja sa njom nemam nikakve veze. Neka me ne uvlači više u te priče jer me to ne zanima. Za sve postoje nadležne institucije i smatram da ovo nije način da se nekome obratite. Ponavljam, ako me budu pozvali na razgovor u stanicu policije, rado ću se odazvati i odgovoriti na sva njihova pitanja, ali njemu da odgovaram putem medija, zaista ne želim – zaključio je Stanimirović.

Ivana Marinkovića tukli i pre 10 godina

Ivan Marinković, koga je, prema njegovim rečima, pre četiri dana pretukao klavijaturista Amadeus benda Aleksandar Stanimirović, prvi put je brutalno isprebijan pre 10 godina.

Bivši farmer požalio se svojim prijateljima da se dve godine pre nego što je upoznao svoju bivšu suprugu Gocu Tržan zamerio zelenašima jer nije na vreme plaćao mesečne kamate od glavnice, a pored toga je poznanike prijavio policiji da su ukrali flašu viskija, pa je zbog toga ispaštao.

Ivan Marinkovic modrice

On je imao teške telesne povrede, zbog čega je neko vreme ležao u bolnici, a najstrašnije od svega jeste to što su mu totalno uništili donju vilicu.

Čitaj još  Šako Polumenta kao starleta! (FOTO)

– Pre nego što je počeo vezu s pevačicom, imao je ozbiljne probleme jer je od tada krenuo da se zadužuje. Marinkovića je jedan dan savatalo nekoliko momaka i bukvalno su ga unakazili. Lice mu je bilo neprepoznatljivo od modrica i slomljene vilice i nekoliko dana nije ustajao iz kreveta. Kad se malo oporavio, sredio je donju vilicu i stavio nove zube – rekao je dobro obavešteni izvor.

Dve verzije priče

Ivan tada svojim najbližima nije smeo da ispriča kakav mu se incident dogodio, pa im je složio priču da se posvađao s prijateljem.

– Njegova verzija priče bila je da ga je neki drugar udario s leđa, da je pao na bradu i slomio donju vilicu – kazao je izvor.

Ovim povodom pozvali smo Ivana, ali je on zbunjeno ispričao treću verziju priče.

– Vilicu sam slomio kad sam još u školi igrao fudbal, pa sam pao. Ako otkrijete ko me je ikada do sada tukao, ja vam dajem 10.000 evra za to – izjavio je pevačicin bivši muž.

Saslušani svedoci

Ivan Marinković pre dva dana dao je izjavu u Policijskoj stanici na Paliluli povodom nedavnog incidenta, a juče su saslušana dva svedoka. Bivši farmer izjavio je za Kurir da ga je pretukao Aleksandar Stanimirović zbog devojke koja je udata za klavijaturistu jednog pop pevača.

– Saslušani su svedoci, a Acu Amadeusa će od ponedeljka pozvati na razgovor. Čuo sam da je otputovao, možda pokušava da pobegne – rekao je Ivan.

izvor: Blic, Kurir